Auto verzekeren

Goedkope autoverzekering specialist Diks weet dat de wensen per klant verschillen. Maar één ding blijft echter onveranderlijk. De autoverzekering moet bescherming en zekerheid bieden aan de klant. Het assurantiekantoor Diks biedt u niet alleen zekerheid, maar ook de beste premie. Alle nodige informatie is ook op onze site aanwezig, zo kunt u de gewenste autoverzekering online afsluiten en vergelijken. Het assurantiekantoor Diks biedt u de beste oplossing voor al uw autoverzekeringen. Bovendien krijgt u 65% starterkorting.

Autoverzekering dekkingssoorten

Er zijn wel een aantal minimale eisen verbonden aan de verzekering. Een van de eisen is de WA verzekering. Deze vormt de basis voor elke autoverzekering. Het is de verzekering die de schade dekt, die u met uw voertuig, aangekoppelde caravan of aanhanger aan derden toebrengt. De aangebrachte schade kan dan materieel of lichamelijk zijn. Zo vormt de WA autoverzekering een belangrijke en noodzakelijke basis, die door de Diks assurantiekantoor op de goedkoopste manier wordt georganiseerd.

Als u een extra dekking wenst, kunt u ook een WA Beperkt Casco autoverzekering afsluiten. Dankzij de WA Beperkt Casco verzekering bent u voor een belangrijk deel verzekerd tegen de schade aan uw eigen voertuig. Door deze autoverzekering worden onder andere gedekt: ruitbreuk, diefstal van of uit uw voertuig, schade door storm en hagel, brand, joyriding en schade veroorzaakt door overstekend wild. Ook voor deze verzekering bieden wij u graag de goedkoopste oplossing.

De WA plus volledig casco (ALL – risk) vormt de meest complete autoverzekering. Zo bent u ook verzekerd tegen schade opgelopen als gevolg van botsen, omslaan of slippen. Bovendien bent u bij een schade niet meer afhankelijk van de tegenpartij. Alles wordt dan zo snel mogelijk door de verzekeraar geregeld. Dit geldt ook voor auto’s ouder dan 10 jaar.

U kunt hier objectief autoverzekering vergelijken.

Voordelen van de Diks Autoverzekering

 • Mogelijkheid om 65 % starterkorting te krijgen
 • Maximale bonusmalus korting van 80% van
 • Mogelijkheid tot directe dekking
 • Ook voor de jonge bestuurders
 • Geen schadevrije jaren? Geen enkel probleem
 • Hebt u al schades gehad? Geen enkel probleem

Goedkoopste Autoverzekering

Wij vergelijken steeds de premie voor autoverzekering bij ongeveer 70 verzekeraars. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de voordeligste premies, en zijn wij altijd op zoek naar de goedkoopste verzekering. Behalve de premie zijn ook de polisvoorwaarden belangrijk. U kunt deze daarom steeds bij ons vergelijken.

Autoverzekering Berekenen

De premie kan ook online berekend worden, of u kunt ons bellen. Er kan dan direct een offerte van de autoverzekering gemaakt worden. Bel ons op het nummer 030-6883700.

Autoverzekering Afsluiten

U kunt een autoverzekering afsluiten direct na de berekening van de premie. Dit kan ook via onze website 24 uur per dag. In de meeste gevallen kunt u ook bij een autoverzekering direct genieten van een dekking. Wij zijn ook bereikbaar tijdens kantooruren. Zo weet u zeker of u direct verzekerd bent.

Oldtimer Autoverzekering Klassieker | Oldtimerverzekering

Wij beschikken over een ook over een andere soort autoverzekering – oldtimerverzekering voor de oldtimers ouder dan 15 jaar. Maar het is eveneens mogelijk om oldtimers ouder dan 12 jaar te verzekeren. Onze oldtimerverzekering heeft nog meer voordelen.

 • Geen 1e auto verplicht
 • Dagelijks gebruik is toegestaan
 • De premie bedraagt 3.50 € per maand
 • Geen verplichting tot taxatierapport
 • Gebruik tot 20000 km per jaar mogelijk

Camperverzekering

De camperverzekering is een autoverzekering met unieke voordelen. De wordt de bonusmalus korting overgenomen van uw gebruikauto. Zo kunt u in direct een korting van 75% krijgen op de camperverzekering.

Bedrijfsauto Verzekering

Voor het verzekeren van de bedrijfsauto’s bestaat er de bedrijfsauto verzekering. Bij deze verzekering kunt u genieten van 65% starterkorting.

Bromfietsverzekering

De brommers en scooters kunnen ook verzekerd worden dankzij de bromfietsverzekering, waarvan de premie € 2,00 per maand bedraagt. Deze vorm van verzekering hanteert nu ook een bonusmalus systeem en biedt u een korting die kan oplopen tot 75% korting.

About the Author

>