Bezuinigen

Bezuinigen op uw boodschapcenten

Bezuinig simpel u centen op u alledaagse aankopen. Het zit immers maar in de kleinste spulletjes: van de mogelijkheid van u warenhuis (Aldi of Albert Heijn), het wel of niet kopen van koopjes (bekijk brochures), aankoop van A-merken of huismerken tot geld terug campagne door het retourneer van u winkelrekening.

Uitverkiezing warenhuis

Verkies voor u alledaagse aankopen niet het kostbaarste warenhuis. Het onderscheid tussen een Super de Boer en een Aldi is buitengewoon. Maar niet ieder doet met plezier aankopen bij Aldi. Bovendien kan het zijn dat u de aankopen in uw eigen gemeente moet halen en u mogelijkheid nogal bekrompen is. Bezie dan welke het voordeligste is en gelijktijdig aan u verlangen vervullen.

Koop bij dit warenhuis het overgrote deel van u aankopen. Eventueel gaat u om de 7 dagen naar die kostbaardere warenhuis, aangezien ze daar zodanig goede vruchten hebben.

Koopjes

Bezichtig thuis goed de brochure om vast te stellen welke koopjes belangwekkend zijn. Kies bij preferentie alleen voortbrengsel die u werkelijk benut. Bovendien moet u passen op de houdbaarheidstermijn. U bezuinigt namelijk geen centen als je uiteindelijk een part van u aankopen dumpt.

Moest u een nee-label op je collectebus hebben, kan u ook brochure online bezien. De meerderheid zaken hebben brochures op hun afzonderlijke website staan.

Boodschappenlijstje

Schrijf een boodschappenlijstje. Een tamelijk oudbakken hint, maar het steunt absoluut. Zo koopt u niet meer mee dan nodig is, maar tevens weet u nauwkeurig wat je al in u woning hebt voordat u inkopen gaat doen. Bijgevolg koop u zoals enkel nog maar vlees, aangezien u weet dat u nog rijst en een restje wokgroente thuis hebt vertoeven.

Handelsmerk

Handelsmerk voortbrengsels zijn vaak voordeliger dan het A-merk voortbrengsel. Weet u dat het regelmatig uit hetzelfde productiebedrijf ontstaat?! Om het kort te zeggen bent u genegen een stel dubbeltjes meer te financieren voor een ‘naam’ of kiest u voor het voordelige handelsmerk?

Verpakkingen

Let op het aantal die verpakt is. Hoofdzakelijk bij vlees en vleeswaren koop je dikwijls toch meer dan noodzakelijk is. Kijk of u een kleinere portie kan aantreffen of leg thuis een portie in de diepvriezer.
centen terug campagne
Nog een hint, let op campagneproducten waarbij u het aankoopbedrag gedeeltelijk of soms helemaal terug krijgt. Behoud dan wel u rekening en dikwijls ook de barcode van de verpakking. Dikwijls telt er een limiet van 1 uitkering per postadres/rekeningnummer mee.

Maar als u toch pastasaus nodig had, kan u vanzelfsprekend ongetwijfeld eens dat prille product nemen als u desondanks het aankoopbedrag rugwaarts op u rekening betaald ontvangt.

Controleer je kassabon

Tot afsluiting: controleer u kassabon. Soms krijg je toch niet de actieprijs die in het warenhuis vermeldt staat. Ga dan dadelijk even naar de servicedesk van u warenhuis om u vermindering toch nog te krijgen.

About the Author

>