Blijven geld verdienen of Snel geld verdienen

Wie wil niet snel veel geld verdienen? Moet u om snel geld te verdienen de Lotto winnen, hard werken of uw eigen website of blog creëren?

Snel geld verdienen met een eigen site of blog

Een website dient niet alleen om informatie te verschaffen, een mening uit te drukken of creatief te zijn, een website kan zijn ontwerper ook rijk maken. Of dat denken veel ontwerpers tenminste. Nu is de vraag, kan men echt snel geld verdienen met een eigen website of blog.

Bron van inkomsten op internet: advertenties!

Hoe kunnen bedrijven snel veel geld verdienen via sites? Een eerste manier is direct proberen te verkopen via internet. Maar zo’n manier om snel geld te verdienen is bijzonder moeilijk. Dankzij het internet is er de dag van vandaag een enorme hoeveelheid informatie beschikbaar. Er bestaan tegenwoordig zoveel websites in verhouding tot het aantal gebruikers dat het onmogelijk wordt om voldoende bezoekers op uw site te krijgen. De optimale manier om geld te verdienen met een eigen site is adverteren. Kijk naar giganten zoals Google. De diensten van deze zoekmachine zijn voornamelijk GRATIS en toch verdient dit bedrijf miljoenen euro’s en is het zelfs beursgenoteerd. Als beginner moet je natuurlijk niet verwachten om ooit even rijk te worden als Google. Maar de vraag naar meer bezoekers bij sites die willen verkopen schept duidelijk een nieuwe markt voor alle webdesigners, namelijk het adverteren. De bedoeling bij advertenties is dat alle informatie (voor 99,9 % gratis te downloaden of te raadplegen) wordt gekoppeld aan verkoop van producten. Dienstverlenende ondernemingen, banken, winkels, enz. willen zich dus bekend maken bij potentiële klanten. Deze indirecte van manier van verkopen is veel efficiënter. Bedrijven hebben dan niet de bedoeling om via het internet direct te verkopen, ze willen potentiële klanten aantrekken om daarna op een iets persoonlijke manier aan klantenbinding te doen.

Als beginner (of gevorderde) adverteren en snel geld verdienen

Vaak maken mensen websites met allerlei sponsorprogramma’s maar het zijn niet echt succesvolle ondernemingen. Men verdient er dus niets. Je moet echt op zoek gaan naar grote bekende firma’s met goede reputatie om niet het risico te lopen van opgelicht te worden. Zo heeft Google, de zoekmachine bij uitstek, een advertentieprogramma Google Adsence.                                                                     Hoe gaat het in zijn werk? Je schrijft artikels op je site, de mensen mogen deze gratis raadplegen en Google zorgt ervoor dat je snel geld ermee verdient. Google plaatst relevante advertenties op je site, voor de bezoeker zijn deze advertenties gratis links naar verdere informatie over het onderwerp waarover het artikel gaat. Het kan wel even duren voor je er ( relatief) veel geld mee verdient, de eerste maanden zijn de onkosten groter dan de winst. Maar in het gunstigste geval kan je er tot 100 euro per dag mee verdien. Google betaalt ook pas als je minstens 100 USD hebt, wat ook niet zo snel gaat. Het is dus belangrijk dat je site zo veel mogelijk bezoekers krijgt. Vandaar deze tips:

  • De basisregel van een site die opbrengt luidt als volgt:

Meer artikels = meer bezoekers = meer uitkomsten

Zorg er dus voor dat je voldoende artikels hebt. En dat je voldoende onderwerpen in uw teksten aan bod laat komen. Want hoe meer verschillende artikels je hebt, hoe sneller je veel geld verdient.

  • Optimaliseer de inhoud van je website (en dus ook artikels) aan thema’s die worden gezocht met behulp van de zoekmachines. Het is belangrijk om hierbij de regel van vraag en aanbod te respecteren. Schrijf dus over zaken waarvoor de mensen interesse hebben.
  • Let er wel op dat je niet te veel artikels over de actualiteit schrijft. Je kunt bijvoorbeeld schrijven over Amerikaanse verkiezingen, maar zodra ze voorbij zijn, gaat de interesse ervoor sterk zakken. Probeer dus te kiezen voor onderwerpen die op lange termijn interessant blijven.
  • Ook uitzicht en positie van de advertenties spelen een rol.
  • Schrijf artikels met inhoud, kwaliteit gaat boven kwantiteit. De mensen gaan meer aangetrokken worden door kwaliteitsvolle teksten.
  • Ook de keuze van de taal waarin je schrijft is belangrijk. Neem nu bijvoorbeeld Engels en Nederlands. Er zijn 18 keer meer Engelstaligen dan Nederlandstaligen, het probleem is echter dat er ook 18 keer meer artikels in het Engels zijn. De keuze voor een kleinere taal zoals Nederlands blijkt dus interessanter te zijn.
  • Probeer zo weinig mogelijk te veranderen aan je website of blog. Bezoekers vinden een vertrouwde omgeving heel belangrijk. Op die manier kan je snel geld verdienen en blijven verdienen.

Professionele aanpak

Time is money. Want je moet ook rekening houden met de tijd die je steekt in het opbouwen en onderhouden van je website. Natuurlijk je website of blog werkt voor je ook terwijl je afwezig bent. Maar wat je verdient, lijkt minder veel in verhouding tot de tijd de tijd die je investeert in het schrijven van de teksten. In uurloon verdien je dan niet zo veel.  Hoe groter je website of blog wordt hoe minder groeisnelheid je dan hebt. Daarom is een professionele aanpak zeer belangrijk. Het is dus slim om personeel te gebruiken. Maar personeel betalen kost geld en dat is niet de bedoeling als snel veel geld wilt verdienen. Personeel hoeft ook geen geld te kosten. Je kan bijvoorbeeld een forum starten, dan zorgen de bezoekers zelf voor inhoud. Of je kan een sociale site opstarten waar de belangrijkste sociale onderwerpen aan bod komen en waar bezoekers kunnen stemmen op artikels die andere bezoekers aanbrengen.

Blijven geld verdienen of Snel veel geld verdienen?

Als jouw hoofddoel snel veel geld verdienen is dan ben je verkeerd bezig. Het hoofddoel moet zijn een website of blog te onderhouden en te zien groeien. Iemand die zich enkel richt op het snel geld te verdienen, kan al snel teleurgesteld zijn. De eerste maanden brengt het onvoldoende op om van daadwerkelijke inkomstenbron te kunnen spreken. Je moet het proces zelf boeiend vinden en niet alleen maar wachten op het resultaat. Iemand die echt geïnteresseerd is in wat hij doet, maakt veel meer kans om er uiteindelijk iets mee te verdienen.

Google PageRank

Ben jij echt perfectionistisch, wil je op n°1 komen bij Google en snel geld verdienen? Het is beter om dan op lang termijn te denken en echt kwaliteit te leveren in plaats van illegale trucjes te gebruiken om hoger op te komen. Google herkent dergelijke praktijken als SPAM en ze worden automatisch afgestraft. Veel belangrijker is te letten op de inhoud, want als uw teksten zinvol zijn, gaan meer mensen erop klikken. En meer bezoekers betekent een hogere PageRank.  En dit betekent dat je automatisch hoger komt in de Google top10. En betere plaats in de ranglijst heeft op zijn beurt terug invloed op het aantal bezoekers en het aantal bezoekers bepaalt natuurlijk hoeveel geld je verdient. Een goede plaats in Google PageRank is dus van belang.

About the Author

>