Brommerverzekering

Brommer Verzekeren?; WA – Verzekering!

Om een brommer te verzekeren moet u zeker WA verzekerd zijn. De WA, wettelijke aansprakelijkheid, maakt dus altijd deel uit van iedere vorm van een brommerverzekering. Een dergelijke vorm van brommerverzekering dekt de schade die u toebrengt aan derden. Het kan zowel materiële als fysieke schade zijn. De WA- verzekering is dus een absoluut noodzakelijke basisverzekering en de goedkoopste vorm van verzekering.

Meer zekerheid

Als u zekerheid wilt hebben, kunt u ook een brommerverzekering met beperkte cascoverzekering afsluiten. U betaalt dan een iets hogere premie, maar u bent dan wel voor een groot deel verzekerd tegen schade aan uw eigen brommer. Deze brommerverzekering is van toepassing  in geval van diefstal van de brommer, brand, joyriding, schade veroorzaakt door overstekend wild, alsook schade door storm en hagel.

Compleet verzekerd

De meest volledige brommerverzekering is een WA plus volledig casco (all -risk). Deze brommerverzekering biedt ook bescherming tegen schade opgelopen door slippen, omslaan of botsen.

Opzittendenverzekering

De schade aan de passagier en aan uzelf wordt niet door de brommerverzekering gedekt. Deze schade wordt wel door een opzittendenverzekering gedekt. Zo kunnen u en uw passagier genieten van extra zekerheid. U krijgt dus zeker waar voor uw premie.

About the Author

>