Extra Geld

Vele consumenten komen in situaties terecht waarin ze extra geld nodig hebben. Een van de mogelijkheden is om geld te lenen. De Frisia Financieringen biedt u met plezier diverse mogelijkheden om te lenen aan. In dit artikel bespreken wij de verschillede mogelijkheden om in snel het nodige extra geld te verkrijgen.

Doorlopend krediet

Een doorlopend krediet vormt een optie als u bijvoorbeeld extra geld nodig hebt om op reis te gaan of om een bruiloft te organiseren. U kunt op elk moment geld lenen tegen een zeer lage rente. Het aflossen van geld moet ook niet tegen een bepaald termijn gebeuren, bovendien worden er geen extra kosten aangerekend voor het opnemen en het aflossen van het doorlopende krediet.

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening maakt het mogelijk om precies het bedrag te lenen die u wilt. De uitbetaling gebeurt tegen een vaste rente en met een vaste looptijd. Als u eenmalig extra geld nodig heeft, om bijvoorbeeld een auto te kopen, biedt een persoonlijke lening een gemakkelijke oplossing.

Tweede hypotheek

Met het aangaan van een tweede hypotheek kan de overwaarde op uw woning benut worden.  U gaat bijvoorbeeld uw huis renoveren en u heeft dringend extra geld nodig. Dankzij deze tweede hypotheek kunt u 25.000 euro lenen. De aflossing zal maar 149 euro per maand bedragen. Zo  kunt u ook de waardestijging van de woning gebruiken als een aanvulling van uw pensioen.

Bestaande lening oversluiten

Wat u natuurlijk ook kunt doen om extra geld te verkrijgen is een al bestaande lening oversluiten. Veel consumenten beschouwen het niet als een optie om aan extra geld te geraken. Maar het kan wel op een snelle manier hoge bedragen opleveren. Via de website van Frisia kunt u exact te weten komen of het voor u al dan niet voordelig is om een lening over te sluiten. Het is zeker voordelig in geval van een lening bij een postorder- of een -creditcardbedrijf, want ze hebben meestal een hoge rente.

About the Author

>