Extra korting

Wie wil er niet een extra korting krijgen bij de aankoop van een nieuwe auto? Hier volgen enkele tips waarmee men gemakkelijk aan een extra korting komt.

1. Als je een extra korting wilt, zeg niet te snel dat je jouw oude wagen wilt inruilen. Het beste is om te wachten totdat de korting vaststaat op papier om dan eventueel het inruilen te bespreken.

2. Een beetje moeilijk doen kan ook van pas komen om een extra korting te krijgen. Een perfecte truc is moeilijk doen over de metaalkleur van een auto. Zeg eerst dat je hem zonder metaalkleur wilt nemen, zo kom je te weten wat er nog van de prijs kan afgaan. Als je overtuigend bent, kan je de prijs doen verlagen.

3. Durf zelf een extra korting voor te stellen. Als je naar een salon gaat, probeer de indruk te wekken dat je goed weet wat je wilt en voldoende geïnformeerd bent. Wees dus zeker van uw stuk of doe ten minste alsof je het bent.

4.Het is niet de bedoeling om de verkoper tot wanhoop te drijven. Een extra korting is mooi meegenomen, maar een wanhopige verkoper zal niet meer in staat zijn om u zo goed mogelijk te adviseren. En een goed advies blijft even belangrijk als een extra korting.

About the Author

>