Online geld

De komst van het internet heeft het online geld verdienen mogelijk gemaakt. In dit artikel kunt u te weten komen hoe u op een eenvoudige manier online geld kunt verdienen.

Geld voor je mening

U kunt dus online geld verdienen door het invullen van enquêtes. Zo kunt u zich inschrijven op sites van de marktonderzoekbureaus die bereid zijn een kleine vergoeding uit te betalen in ruil voor u mening over verschillende onderwerpen. Hieronder volgt er een kleine lijst van de marktonderzoeksites. Bij de meeste sites ontvangt u na inschrijving al direct verschillende enquêtes.

Jouw Mening
Als je meedoet aan de enquête van de marktonderzoeker Jouw Mening, kan je per enquête online van 2€ tot 5€ verdienen. In geval dat je het saldo van €10 bereikt, wordt er aan u een cadeaubon van Kadeos uitgedeeld.

Test&Vote
Bij de Test&Vote kan je online geld verdienen niet enkel door het invullen van enquêtes. U kunt er ook aan snelstemmen(Quick Vote) meedoen. Bovendien bestaat er een mogelijkheid om producten uit te testen. Elke activiteit geeft recht op een bepaald aantal punten. Dankzij deze punten kunt u meedoen aan prijzentrekking. Je kan de punten ook sparen en zo een waardebon verkrijgen van cdwow, Accentiv’ of bol.com.
Panelwizard
Via deze site kunnen de marketeerders zelf aan onderzoeken doen. Dit onderzoekinstrument stelt het mogelijk om via een wizard een onderzoek op te starten. De voorgelegde gegevens komen via een panel naar een overeenstemmende doelgroep terecht. U kunt zo ook online geld verdienen, want per gegeven antwoord krijgt u 10 cent. De jaarlijkse uitbetalingen gebeuren op 1 januari en op 1 juli plaats.

Persoonlijke gegevens

Op basis van de persoonlijke gegevens zoals het adres en het rekeningnummer beslist men welke onderzoeken voor u passen. Het is een eenvoudige en leuke manier om online geld te verdienen. Er zijn ook andere persoonlijke vragen, die los staan van de onderzoeken, zoals de vragen over uw gewoontes, de samenstelling van uw gezin enz. Zo is er altijd één werknemer die uw persoonlijke gegevens zal weten, ondanks het privacyrecht. U moet dus op voorhand voor uzelf uitmaken of u in ruil voor online geld bereid bent om allerlei persoonlijke gegevens te onthullen.

About the Author

>