Paypal, de volmaakte internet betalingsmogelijkheid!

Paypal is een eenvoudige en risicoloze manier om via het internet geld over te schrijven naar welke rekening dan ook. In de Verenigde Staten is dit systeem al jaren ingeburgerd maar in onze contreien staat Paypal nog in zijn kinderschoenen. Er zijn reeds een 40 tal landen die reeds dit systeem gebruiken. Een van de voorbeelden waarbij Paypal gebruikt wordt is Ebay.

Paypal

Het systeem is een van de betrouwbaarste en meest simpele mogelijkheid om via het internet verrichtingen uit te voeren, of om valuta te innen.

Hoe gaat Paypal in zijn werk?

Wanneer je toetreedt tot Paypal kun je via het internet gelden innen en doorsturen. Ze werken niet met de gebruikelijke rekeningnummers maar enkel met e mail adressen. Dit vervangt het gewone rekeningnummer. Via het gebruikelijke rekeningnummer zorg je ervoor dat er geld op je Paypal account komt en zo ben je in de mogelijkheid om naar een andere Paypalrekening door te storten.

De betrouwbaarheid van Paypal.

Paypal is behoorlijk betrouwbaar te noemen. Er wordt gebruik gemaakt van ssl technologie zodanig dat je gegevens nooit zichtbaar zijn voor andere gebruikers.
Soorten Paypalrekeningen.

Er zijn 3 soorten rekeningen namelijk personal, premier en business.

• Een personal account of persoonlijke rekening is uiteraard voor eigen gebruik. Op deze rekening kun je geen gelden ontvangen via een andere kredietkaart zoals bijvoorbeeld visa. Je bent wel in de mogelijkheid om geld over te maken naar een andere Paypal rekening en om geld over te maken naar en van je eigen bankrekening.
• Een premier account wordt gebruikt door personen die heel veel geld overmaken en ook ontvangen en waarbij ook kredietkaarten kunnen gebruikt worden.
• Een business account wordt uitsluitend gebruikt voor bedrijven.
Bij een personal account hoef je niet te betalen voor de bedragen wat je op je Paypalrekening gestort krijgt. Bij de premier en business accounts moet je bij iedere bijschrijving een bepaalde som betalen.

Wel of niet bevestigen van je identiteit

Wanneer je bij Paypal bent aangesloten, vraagt men om je identiteit mee te delen via visa of andere creditkaart. Wanneer je daar gehoor aan geeft, wordt je identiteit bevestigd. Ben je niet in het bezit van een of andere kaart dan blijft je Paypalrekening onbevestigd. Deze groep van aangesloten mensen kunnen dan maandelijks maximum 500 dollar overschrijven van hun Paypalrekening naar eender welke bankrekening.

About the Author

>