Snel geld verdienen, of blijven geld verdienen

Snel geld verdienen, of blijven geld verdienen

Waar verdien je veel geld mee? – veel geld verdienen of hard werken?

Geld verdienen

Geld verdienen

Ik heb op mijn site al meerdere artikels geschreven over hoe je deftig geld kan verdienen met uw eigen web site of blog. Maar toch krijg ik regelmatig bezoekers op mijn site die van de zoekmachine Google afkomstig zijn, met de vraag : Hoe snel geld verdienen?.

Nu mijn website is bedoeld voor intelligente of slimme mensen. Nu is dus de vraag, geloof je echt die valse beloftes over hoe snel geld verdienen met uw website of hoe snel geld verdienen met uw blog? O.K. Dat is natuurlijk iedereen zijn eigen keuze.
De bedoeling van mijn site is om mijn persoonlijke ervaring te delen met mensen die daar naar op zoek zijn.

Mijn site gaat over allerhande onderwerpen. Maar vermits het ook mijn eigen bedoeling was om enig extra inkomen te verwerven met mijn eigen website. Heb ik natuurlijk ook enkele artikelen geschreven over het onderwerp ‘Geld verdienen met uw site of blog’

Is het mogelijk om veel geld te verdienen met uw site of blog?

Ik denk dat daarover geen twijfel kan bestaan. Kijk bijvoorbeeld naar zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google. Al hun diensten (die ik ken) zijn GRATIS. En toch is dit een bedrijf dat miljoenen euro of dollar verdient. En zelfs beursgenoteerd is.
De bron van inkomsten bij Google is advertenties. Met informatie kan je geld verdienen. Kijk bijvoorbeeld naar uw krantenwinkel. Deze ligt vol met tijdschriften. Dit zou niet zo zijn als informatie geen geld waard was.
Maar dankzij het internet is er tegenwoordig zoveel informatie beschikbaar dat je honderden levens nodig hebt om deze allemaal te verwerken.
99.9 procent van deze informatie is allemaal gratis te downloaden of te raadplegen. Maar een groot deel van deze gratis informatie is gekoppeld aan de verkoop van producten.
Er zijn zoveel websites op deze planeet in verhouding tot het aantal gebruikers dat je bij wijze van spreken meer kans hebt om iets te winnen met de Lotto dan dat er iemand op uw blog of website komt. En dat is niet goed als uw website een Bank of Winkel of andere dienstverlener is die klanten probeert te krijgen via het internet.

Websites zijn niet perse een winkel of dienst die tot doel heeft om via het internet te verkopen. In de meeste gevallen proberen ze zichzelf bekend te maken bij iedere potentiële klant. Om dan nadien op een iets persoonlijkere manier aan klantenbinding te doen.

Hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn website of blog


Hoe word je rijk – Hoe kan ik veel geld verdienen in 1 dag :

Speel mee met de Lotto. Maar de kans is zeer klein dat je daar ooit 1 cent aan verdiend. 🙂

Zo wordt je dus niet snel rijk en ga je niet veel geld verdienen.

Hoe wordt je rijk? : Hoe dan wel? (snel veel geld verdienen?):

Als je mij zes maanden geleden had verteld dat je geld kan verdienen terwijl je in je bed ligt te slapen. Dan had ik dit ook niet direct geloofd. Maar ik ga jou ook geen valse beloftes doen. En het zal niet overnight (op 1 dag tijd) gebeuren zoals de meeste oplichters jou beloven. Bovendien verkoop ik ook niets. Alles op deze website is volledig gratis.
Ik ben al bezig met het internet nog voor het geboren was. (De voorgangers waren de BBS systemen, waarbij je via een gewone telefoon verbinding jouw computer kon verbinden met een andere computer) Maar ook in die tijd (begin jaren 1990) was mijn enige passie ‘de computer’. Ik had toen reeds de visie dat deze machine ooit mijn bron van inkomsten zou worden.

Ik had in het verleden al enkele websites gemaakt met andere sponsor programma’s maar daar heb ik nooit 1 cent van gezien. Niet echt hoopgevend dus. Maar nu ik ontdekt had dat Google, het grootste internet bedrijf (zoekmachine) ook een advertentie programma had. Moest ik dit toch even uittesten.

Mijn gedacht was. Zo een grootte firma met een reputatie kan het zich niet permitteren om mensen op te lichten.
Vermits ik al de nodige ervaring had met het schrijven van artikelen (zelfs heel boeken) dacht ik waarom wordt ik zelf geen uitgever. En de mensen mogen mijn informatie zelfs gratis lezen. (Dat is lezen. Niet die copyrights schenden).

Nu, Ik schrijf dus artikels , gratis en voor niets. Hoe kan je daar dan geld mee verdienen. (ook terwijl je slaapt) Wel daar zorgt Google voor. Deze plaatst relevante advertenties op mijn site die voor de lezer gratis links zijn naar verdere info over het onderwerp waarover geschreven word.

De eerste drie maanden waren de inkomsten niet direct om over naar huis te schrijven. Maar ten opzichte van alle vorige pogingen om geld te verdienen was er toch eindelijk spraken van inkomsten. (of eerder omzet)

Een normaal mens zou het na de resultaten van de eerste 3 maanden al lang hebben opgegeven. (Meer onkosten om de site te onderhouden dan inkomsten)
Maar ik was vastberaden om hier eindelijk een succes van te maken. Dus ik bleef doorgaan met het schrijven van artikelen. (Over allerhande nuttige info) Ik was in januari vooral begonnen met info over vermageren, maar dat is later veranderd in allerhande info over van alles en nog iets anders.

Google betaald pas uit als je minstens 100 USD hebt. En het was pas half mei dat ik die grens gehaald heb. (totaal van jan 2007 tot mei 2007) (trek daar de onkosten af en er blijft niets over 🙁 ) Maar doordat ik ben blijven schrijven is het aantal bezoekers blijven toenemen (meer onderwerpen). Ook door het optimaliseren van de inhoud aan wat er gezocht wordt via searchengines. Zelfs door te experimenteren met hoe de advertenties er uit zien en hun positie ben ik tot de conclusie gekomen dat dit van invloed is op mijn inkomsten.

Ik had ook geëxperimenteerd met het schrijven in het engels omdat er 18 maal zoveel Engels sprekenden zijn dan Nederlands sprekenden. Maar het probleem is dat daar meer dan 18 maal zoveel artikels zijn. Dus de kans dat je daar via Google op een nr 1 positie komt is veel kleiner. De Nederlands sprekende markt is normaal meer dan groot genoeg. Het komt er vooral op neer om meer artikels te schrijven.

Meer artikels = Meer bezoekers = Meer inkomsten.

Volgens de statistieken van Belstat zit ik amper op 0,5% van het potentieel. Het moet dus mogelijk zijn om enkele 100-den euro te verdienen per maand.
Maar daar heb je al gauw enkele 1000 den artikels voor nodig. Om die allemaal zelf te schrijven is bijna onbegonnen werk.
Naarmate je site groter wordt, krimpt de groeisnelheid. Van 1 naar 10 artikels gaan, kan je op een week.
Maar van 10 naar 100 (ook x10) ben je wel wat langer bezig.

Hoe wordt men rijk – gratis personeel
Als je dus rijk wilt worden met het internet, zal je het ook profesioneel moeten aanpakken. En het nodige personeel in dienst nemen dat artikels voor jou schrijft. Dit personeel hoeft geen geld te kosten.
Je kan bvb een forum starten waar uw bezoekers zelf voor de inhoud zorgen. Of bvb een sociale nieuws site waar mensen kunnen stemmen op artikels die andere bezoekers aanbrengen.

.
En net daar zit de oplossing voor onze wens. Dankzij de vraag naar meer bezoekers naar websites die geld verdienen aan hun diensten is er ook een markt voor adverteerders.

Hoe verdien ik geld met mijn website.

Bij toeval was ik uitgekomen op Google Adsence. In het begin had ik ook zo’n aantal sites uitgetest die snel en veel geld beloven, maar uiteindelijk 0 cent opleveren. Het is nu begin mei 2007 en ik ben deze site begonnen eind januari 2007. Goegle verbied het om bedragen te noemen hoeveel een advertentie opbrengt. (Omwille van het feit dat de concurrentie (andere zoekmachines zoals MSN, Yahoo,… ook meelezen.))
Veel hangt natuurlijk ook af van het aantal bezoekers dat je zelf weet te verwerven op uw eigen Blog of web site. Dit heb ik reeds beschreven in andere artikelen op deze site. Maar de belangrijkste punten die je moet onthouden zijn:

Bied artikelen met inhoud. Dit zorgt automatisch voor meer bezoekers doordat er mensen zullen zijn die spontaan naar uw artikel zullen linken.

Schrik van verandering: Ik denk dat de meeste mensen zich veiliger voelen in een gekende omgeving. Maar het probleem is dan wel dat je niet zal groeien. De enige manier om pleinvrees te overwinnen is naar buiten gaan. En zo is dit ook met nieuwe internet ervaringen zoals bvb geld verdienen zonder ervoor te hoeven werken.
Want tijd is ook geld!!! Hoeveel verdienen truckers niet. Maar als je dan rekent dat ze gemakkelijk 15 uur per dag onderweg zijn is dat in uurloon uitgedrukt al een stuk minder. Ikzelf werk ook in ploegen. Dus ook met de nacht. Maar als ik dan overdag in mijn bed lig. Werkt mijn site ook nog voor mij. Al slapend geld verdienen bestaat dus echt.
Je moet natuurlijk wel eerst TIJD investeren. = Artikels schrijven.

passie : Als uw hoofddoel geld verdienen is, dan ben je verkeerd bezig. Uw hoofddoel moet zijn om vol passie uw blog of website te onderhouden en te laten groeien. Na 1 maand had mijn website slechts enkele euro cent verdiend. Als mijn hoofddoel geld verdienen was. Dan had ik er 2 maand geleden al de brui aan gegeven.
Maar dankzij mijn passie voor het internet ben ik blijven doorwerken. Ondanks dat ik de eerste maanden met verlies werkte.

Vraag en aanbod. De advertenties die Google geeft op uw site of blog brengen niet allemaal evenveel op. Dit is net zoals elke markt en kwestie van vraag en aanbod. Ik zou jou hier een lijst kunnen geven van welke advertenties meer en minder geld opbrengen. Maar uiteindelijk is dit NIET relevant. Hoezo? Mijn eerste onderwerp was gezond vermageren. En doordat ik daar redelijk wat pagina’s over geschreven heb komen daar uiteindelijk de meeste inkomsten van. Ik heb ook pagina’s over onderwerpen die 10 keer meer zouden opleveren maar als daar dan 50 keer minder bezoekers op af komen verdien je daar dus minder geld mee. Dit keert dus terug naar het punt PASSIE. Schrijf over iets waar je jezelf in thuis voelt. Zo kom je ook betrouwbaar over op uw publiek en dat heeft op de langere termijn zijn positieve effecten.

Voor alles is een markt. Dus zelfs als je bijvoorbeeld zou bezig zijn met Wika of brain wave feedback en out of body experiences. Zelfs dan zijn er adverteerders te vinden. Dit wijst weeral naar het belangrijkste punt. Passie.

Doe zelf niet teveel moeite om op nr 1 te komen bij Google. Gebruik in ieder geval geen enkele illegale truck om jezelf hogerop te krijgen. Dit herkent Google als SPAM en wordt automatisch afgestraft. De belangrijkste dingen waar je op moet letten zijn de inhoud van uw teksten. Als deze zinvol zijn, zullen er automatisch mensen beginnen linken naar uw site. Dit zorgt voor een hogere PageRank van uw site en zo kom je automatisch hoger in de Google top10. (weer het lange termijn denken, net zoals beleggen op de beurs) Dezelfde fout wordt gemaakt door mensen die niet weten hoe ze moeten beginnen beleggen op de beurs. Ze gaan allemaal voor een snelle winst op de korte termijn, om zo met grote verliezen te eindigen. Denk dus aan de lange termijn en een blijvende bron van inkomsten ipv de snelle winst.
Van de 1000 blogs die geld proberen verdienen zijn er 997 die er niets van bakken.!!!

Lange termijn denken: Je kan bijvoorbeeld een artikel schrijven over de Franse president verkiezing van 2007. Dat is nu actueel. En kan dus voor veel bezoekers zorgen die op uw site komen en op uw advertenties klikken en dus zo extra snel geld verdienen met uw blog of site. Maar hoeveel bezoekers komen daar nog op af binnen een maand. Binnen een jaar, binnen 10 jaar. NUL komma NUL. Je hebt dus TIJD geïnvesteerd die na verloop van tijd niets meer opbrengt. Een slechte belegging dus. Het beste is dus om te schrijven over zaken met een blijvend karakter.

And last but not least. Als je al het bovenstaande vergeten bent. Het belangrijkste is om kwaliteit te leveren boven kwantiteit. Ik had mezelf ook eerst voorgeschreven om minstens 1 artikel per dag te schrijven. Maar dit is zeer gevaarlijk omdat dit ten koste kan gaan van de kwaliteit. En dit is van zeer groot belang als je van jouw blog of site een blijvend inkomen wil genereren. Ik heb al meerdere keren een artikel van meer dan 2000 woorden gewoon gewist omdat het me niet aan stond.

About the Author

  • MORGAN schreef:

    Geachte heer / mevrouw, Ik ben de heer Dave Mr.Morgan een particuliere geldschieter, bent u geïnteresseerd in het verkrijgen van een lening? EERSTE INFORMATIE NODIG ZIJN: Volledige naam: Woonplaats: Leeftijd: Contact Telefoonnummer: bedrag dat nodig is / Duration…and neem dan contact met ons op via e-mail: morganloaninvestment20@gmail.com

  • >